cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Акции

Од 17-ти Февруари започна традиционалната трета по ред акција на Lions клубот Охрид и Дарон "Месец на дијабетот", и оваа година како и предходните две пациентите ќе може да испитаат гликолизиран хемоглобин, или популарно викан тримесечен шекер во крв бесплатно. Секој пациент кој е заинтересиран ќе треба да се обрати кај својот матичен лекар од каде ќе добие ваучер со кој ќе земе учество во акцијата. Ваучерите ќе може да се подигнат и од Здружението на Дијабетичари на ул. Јане Сандански 11 и во Здружението на деца дијабетичари. Акцијата ќе се одвива исклучиво во новата лабораторија на Дарон на ул. Јане Сандански бр.57. Работно време на новата лабораторија е од понеделник до петок од 7:30 до 15:30, тел. 046 200 070

 

Галерија

 

 

 

 

 

 

 

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ