cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Интерна медицина и дијагностика

Општ интернистички преглед
ЕКГ
Спирометрија (Micromedical)

Ехо Дијагностика на:
- абодоминални органи
- урогенитален тракт
- мали органи (тироидна жлезда, тестис,(простата)
- 3Д ехо дијагностика на простата
- хепатален доплер
- ренален доплер
- холтер за крвен притисок и ЕКГ холтер

Центар за тироидологија
Центарот за тироидологија до Дарон е под водство на Др. Никола Костуроски еден од основоположниците на македонската тироидологија.
Прегледите се вршат со предходно закажување на тел. 046 254-201
Надежта и иднината на ПЗУ Дарон е акумулирана во овој оддел кој е најкомплексен и представува поле на постојан развој и напредок. Опремен со најсовремена и најмодерна опрема во овој оддел се вршат од основни интернистички прегледи па се до најсложени ултравучни прегледи на абдоминални органи, тироидна жлезда и мали органи, доплер на периферни крвни садови и тн. Со високостручен кадар едуциран во најдобрите Клинички центри во Европа и САД.

Исто така достапни за пациентите ќе бидат и фибер-оптичните и капсуларните ендоскопски процедури на дигестивниот систем, микролапароскопските прегледи и инвазивни процедури.

Раководител на оддел : Др.К.Георгиески

 

Галерија

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ