cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Контакт

Улица: Булевар Туристичка бр.73 Охрид Македонија
Тел: 046/254-201
Факс: 046/254-200
е-mail: info@daron.com.mk

Испратете е-пошта
Име *
Презиме *
Телефон
Е-пошта *
Порака *
Код за верификација
captcha
Ве молиме внесете го кодот од сликата:
[Освежете ја сликата] [Што е ова?]

 

Галерија

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ