cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Начин на работа

ПЗУ ДАРОН има склучено договор со Фондот за здравство на Македонија во сите оддели и прегледите се извршуваат согласно позитивните договори и пакети на услуги кои се покриени со тие договори. Според тоа:

- Прегледите кај матичните лекари се натовар на ФЗО.
- Лабораториските анализи
од ЛУ-1 (Крвнаслика, седиментација, уреа ,креатинин, Холестерол, Триглицериди, АСТ, АЛТ, Урина, Тест за бременост во урина) пакетот се на товар на ФЗО и се изведуваат со упат од матичен лекар и сино картонче за соодветниот месец и се плаќа партиципација од максимум 175 денари.
- Специјалиситчко-консултативните прегледи се на товар на ФЗО и се изведуваат со упат од матичен лекар и за нив се плаќа партиципација од максимум 80 денари.
- Прегледите во центарот за тироидна жлезда не се на товар на ФЗО и не се вклучени во пакетите кои се по договор со ФЗО. Овие прегледи се наплаќаат приватно, за подетални информации информирајте се на 046/254-201.

 

Галерија

 

 

 

 

 

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ