cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Настани и случувања

  1. Од 17-ти Февруари започна традиционалната трета по ред акција на Lions клубот Охрид и Дарон Месец на дијабетот во ДАРОН "
  2. Екслузивно, единствено во ДАРОН се воведоа нови тестови за Системски автоимуни заболувња (ANA/dsDNA LIA).

 

Галерија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ