cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Примарна здраствена заштита

Одделот го сочинуваат два тима предводени од: Др. Татјана Георгиеска, Др. Марина Блажеска - Ќосев и Др.Тајња Милковска, и представува уникатен спој на долгогодишно искуство и младост.

Овој оддел ја ужива довербата на повеќе од 5000 пациенти кои го избрале својот матичен лекар во ПЗУ Дарон и представува движечна сила на установата и целокупниот работен процес.

 

Галерија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ