cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Работно време и мапа

Понеделник до Петок: 07:30-20:00ч
Сабота: 08:00-13:00ч
Недела: 09:00-12:00ч
Секој празник освен 1-ви Јануари, Божик и Велигден Дарон работи од
09:00-12:00ч

mapa

 

Галерија

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ