cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Тимот во Дарон

 1. Др.Татјана Георгиеска – Спец. По училишна медицина (Матичен лекар)
 2. Др.Тања Милковска – Лекар по општа медицина (Матичен лекар)
 3. Др. Марина Блажеска - Ќосев – Лекар по општа медицина (Матичен лекар)
 4. Др.Никола Костурски – Спец. По медицинска биохемија. Мр.сци нуклеарна медицина (Раководител на лабораторија и центарот за тироидна жлезда)
 5. Др.Константин Георгиески – Спец. Интернист (Раководител на одделот за интерна медицина и дијагностика)
 6. Јасмина Голабоска – Дипл. Инг. Биолог (Шеф на лабораторија)
 7. Елена Трајкоска – Дипл. Инг. Хемија
 8. Татјана Тренеска – Спец. Лаб. Аналитичар
 9. Дијана Чонеска – Мед.Сестра
 10. Цветанка Блажеска – Мед.Сестра
 11. Марија Христоска – Мед. Сестра
 12. Катерина Симонска – Мед. Сестра
 13. Даниела Милошеска – Болничар

 

Галерија

 

 

 

 

 

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ