cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Втора Лабораторија

Од 10-ти Февруари 2014 год. започна со работа втората лабораторија на ПЗУ Дарон лоцирана на ул. Јане Сандански бр.57. Со тоа лабораториските услуги се подостапни и поблиски до пациентите. Во модерен и пријатен амбиент како и во првата лабораторија пациентите може да го добијат веќе докажаниет квалитет и точност на резултатите овој пат со проширена палета на анализи и поголема брзина на добивање на резултатите.

 

Галерија

 

 

 

 

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ