cheked list

ЗАКАЖИ ПРЕГЛЕД

Може да закажeте преглед од дома

price list

АНАЛИЗИ

Палета на анализи

clock

РАБОТНО ВРЕМЕ

Kако да стигнете до нашата ординација.

clock

ПРОВЕРЕТЕ

Мое осигурување мој доктор.

Закажи преглед

Име *
Е-mail *
Телефон
Оддели
 Примарна здраствена заштита(матичен лекар) 
 Лабораторија 
 Интерна медицина и дијагностика 
Преферирана дата:

датум
/
месец
/
година

час
:
минута

AM/PM
Симптоми *
Код за верификација
captcha
Ве молиме внесете го кодот од сликата::
[Освежете ја сликата] [Што е ова?]

 

 

ТИМОТ ВО ДАРОН

ЕДУКАЦИЈА - ПРИКАЗ НА СЛУЧАИ

ДРУГИТЕ ЗА НАС

НАЧИН НА РАБОТА

ВРАБОТУВАЊЕ И ВОЛОНТИРАЊЕ

НАСТАНИ И СЛУЧУВАЊА

АКЦИИ

НАГРАДИ

СЕРТИФИКАТИ